Hap en trap aspergefietstochten!

De eerste zomerzon begint zich gelukkig steeds meer aan ons te tonen! Een ideaal moment om er weer eens lekker op uit te gaan!

Daarom zijn er speciaal voor de fietsliefhebber twee verschillende culinaire aspergefietstochten gemaakt! Ook wel bekend als een soort 'hap en trap aspergefietstocht'.

culinaire asperge fietstocht

Wat is de Hap en Trap aspergefietstocht?

De tocht is een fietsroute die is uitgezet door Aspergekwekerij Vissers. Tijdens de tocht fietst u door de omgeving van Alphen en omliggende dorpen. U legt tijdens de tocht op verschillende plekken aan. Op elke plek kunt u dan genieten van een heerlijk asperge gerecht. Afhankelijk van welke route u fietst krijgt u drie of 4 gerechten.

Wat kun je verwachten tijdens de tocht?

Tijdens de fietstocht fiets je een route door het mooi Alphen en andere omliggende dorpen. Afhankelijk van uw route (kort of lang) komt u onder andere door Riel, Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Poppel heen gefietst. Verder bent u tijdens de toch natuurlijk vrij om een lekker terrasje te pakken. De eerder genoemde dorpen lenen zich hier erg goed voor! 

Fietstocht van circa 55 km met heerlijke aspergegerechten!

Fietstocht van circa 45 km met heerlijke aspergegerechten

Waarom is de Hap en Trap aspergefietstocht zo leuk?

De Hap en Trap aspergefietstocht is een leuke activiteit omdat je op een sportieve manier de Alphense omgeving verkent en tegelijkertijd kunt genieten van heerlijke gerechten met asperges. Het is een unieke manier om meer te leren over deze groente. Daarnaast is het een gezellige activiteit om te doen met vrienden, familie of collega's. De tocht is geschikt voor zowel beginners als gevorderde fietsers omdat er verschillende routes en afstanden beschikbaar zijn. Uiteraard is de route te fietsen op eigen tempo.

Welke restaurants doen er mee aan de fietstocht? 

Afhankelijk van uw route komt u tijdens de route bij verschillende eetgelegenheden uit. Tijdens de korte route komt u langs 3 restaurants, terwijl u bij de lange route langs 4 plekken komt.

Korte route:

Aspergekwekerij Vissers
Flanders
Roovertsche Leij 
Aspergekwekerij Vissers

Lange route:

Aspergekwekerij Vissers
De Leijhoeve Tilburg
Flanders
Roovertsche Leij
Aspergekwekerij Vissers


Krijgt u al zin om te fietsen? 

Begint u ook al zin te krijgen in een heerlijke fietstocht? Of misschien wel in heerlijke aspergegerechten? Kijk dan snel eens op onze website voor meer informatie of bel naar ons toe. We kijken graag voor u meer wat uw wensen voor tijdens de fietstocht zijn!

Reserveren kan natuurlijk via 06-39404647 of via onze website.

Over de schrijver
Reactie plaatsen