De eerste asperges zijn er weer!
30 maart 2023 

De eerste asperges zijn er weer!

De eerste komen alweer boven de grond uit! (Helaas nu dus nog niet in de verkoop)

Het is alweer zover, de eerste asperges van de koude grond.  Op dit moment hebben we de eerste asperges van dit jaar alweer gestoken, geschild en natuurlijk zelf gekeurd. Over een paar dagen verwachten wij dan ook dat we voldoende asperges hebben om de winkel weer officieel te kunnen openen. Natuurlijk hangt dit ook af van het weer. Hoe meer de zon gaat schijnen, hoe groter de kans dat onze boerderijwinkel weer open kan.

Voor opening houdt de onze website goed in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief krijg je als eerste te horen wanneer de winkel open gaat!

De datum van opening is waarschijnlijk zaterdag 8 april 2023!

Eerste asperges van de koude grond

Nieuw in ons assortiment!

Elk jaar proberen we ons assortiment zo gevarieerd mogelijk samen te stellen. Hierbij letten wij op producten die dagvers zijn of producten die vanuit onze eigen regio komen. Op deze manier weten we altijd van onze producten waar ze vandaan komen. Zo verkopen wij ook dit jaar weer lekkere ham van Slagerij Laurijssen uit Alphen! Benieuwd naar wat we nog meer allemaal verkopen? Kom een kijkje nemen in onze boerderijwinkel!

Aardbeienbroodje
Natuurlijk hebben we dit jaar weer een aantal nieuwe dingen om te proberen. Zo hebben we dit jaar heerlijke aardbeien flappen! Wij vinden ze zelf erg lekker zoet! Kom ook eens langs en oordeel zelf!

Aspergewijn
Zoals u van ons gewend bent hebben we ook weer de lekkerste wijn voor bij de asperge voor u in ons assortiment opgenomen.

De lekkerste wijn voor bij de asperges


                                                                    Van wanneer tot wanneer loopt het asperge seizoen?

Asperges uit eigen land zijn vanaf begin april tot eind juni volop verkrijgbaar. De asperges die je afgelopen weken in de winkel vond, waren vooral in kassen geteeld. Asperges van de koude grond liggen van oudsher van half april tot de feestdag Sint Jan (24 juni) in de onze boerderijwinkel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen